Kansen voor een webshop tijdens de Corona-crisis

Buro Beeldvang helpt graag met het ontwerp en de ontwikkeling van een webshop.

E-commerce is een groeiende markt. Niet alleen het aantal mensen die online winkelen groeit, maar ook de bedragen die online shoppers spenderen. Vooral nu fysieke winkels tijdelijk hun deuren moeten sluiten als gevolg van het corona-virus, en de maatregelen die gelden om dit virus te bestrijden, nemen de kansen voor een webshop alleen maar toe.

Veel consumenten zijn aan huis gebonden, hebben weinig sociale contacten, kunnen geen kleding, speelgoed of leuk cadeautje kopen, en vervelen zich. Er bestaat een grote kans dat ze deze behoeften online gaan invullen, en zolang de vervoersdiensten nog gewoon pakketten blijven bezorgen, blijft de e-commerce gewoon doordraaien. Sterker nog, veel webshops zullen op dit moment beter draaien dan ooit tevoren.

Zet deze crisis om in een kans voor jouw bedrijf
en kom sterker terug. Interesse?

Misschien heb je als ondernemer nu wel extra tijd, en kun je deze tijd invullen door te bouwen aan de toekomst, een winstgevende webshop. Zo zet je deze hele corona-crisis toch om in iets positiefs voor jouw bedrijf, en kom je sterker uit deze crisis. Overweeg je om een webshop te starten? Laat het ons weten en we kijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Ons merkwerk

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie

IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie

OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

JobRotary
JobRotary
Merkontwerp| Merkcommunicatie

Moaleveld Omslagafbeelding
't Mäöleveld
Merkontwerp| Merkcommunicatie

College en Koers video omslagafbeelding
College en Koers
Merkcommunicatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.