OML

OML jubileumvideo: viering van 25 Jaar succes en vooruitgang

In 2023 vierde Ontwikkelingsmaatschappij Midden-Limburg (OML) haar 25-jarig jubileum. Deze mijlpaal markeert een kwart eeuw van bijdragen aan de versterking van de Midden-Limburgse economie door middel van gebiedsontwikkeling, herstructurering, en de aanleg en verkoop van nieuwe bedrijventerreinen. Om deze bijzondere gelegenheid te vieren maakte Beeldvang Merkatelier een inspirerende jubileumvideo die zowel terugblikt op het verleden als een blik werpt op de toekomst van de organisatie.

Script en vertelstructuur

Beeldvang begon met het schrijven van een script waarin de voice-over fungeert als de aanjager en vragensteller. Deze aanpak zorgt voor een dynamische en boeiende vertelling. De video bevat historische beelden die de evolutie van OML laten zien en medewerkers die toelichten waar OML voor stond en staat. Klanten van OML delen hun ervaringen en vertellen hoe de organisatie hen heeft geholpen bij het vinden van de juiste bedrijfslocatie. Uiteraard kon een feestelijk moment niet ontbreken, en zo werden de champagneglazen geheven om het jubileum te vieren.

De video’s zijn in samen met Sam van der Heijden van VIDEOOT gerealiseerd.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
JobRotary
JobRotary
Merkontwerp| Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.