IRS Robotics

IRS Robotics: Robotic revolutionaries testimonialvideo’s

IRS Robotics begrijpt de kracht van robotica en is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige, refurbished industriële robots. Naast de levering van Robots leveren ze ook de service en bijbehorende ondersteuning voor het succesvol robotiseren van bedrijfsprocessen.


Robotic revolutionaries: inspirerende verhalen van succes

Onder de titel “Robotic Revolutionaries” werkt Beeldvang samen met IRS aan een serie testimonialvideo’s die de bijzondere verhalen van bedrijven en hun mensen belichten. De serie toont hoe bedrijven succesvol robotiseren met behulp van IRS Robotics® robots en diensten.

Eerste video: AKAB in Hoensbroek

In samenwerking met videograaf Raymon Truijen van Twist Marketing, hebben we onze eerste productie gemaakt bij AKAB in Hoensbroek. Hier werken 14 robots en 5 medewerkers samen om meer dan 100 deuren per dag te produceren. De robots zijn zo geliefd bij AKAB dat ze allemaal een eigen naam hebben gekregen. Ontdek in deze video hoe IRS Robotics AKAB heeft geholpen om te innoveren en te groeien.


Meer inspiratie op komst

Onze volgende productie is al in de maak en belooft opnieuw een inspirerend voorbeeld van robotisering door IRS Robotics te tonen.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie
JobRotary
JobRotary
Merkontwerp| Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.