Webdesign Weert, Limburg

Een succesvolle website begint met een succesvol webdesign.

Buro Beeldvang is een webdesign bureau gelegen in Weert, Limburg, met vele jaren ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites. Ben je op zoek naar een partner voor een succesvolle website, dan ben je bij Buro Beeldvang aan het juiste adres! Onze websites kenmerken zich in een uniek en op maat gemaakt ontwerp, geheel naar de wensen van de klant en aan de hand van de laatste trends en ontwikkeling op het gebied van webdesign.

In Limburg, Weert en omstreken hebben we diverse klanten voorzien van een succesvolle website. Het webdesign moet een doel hebben, iets opleveren, elke keuze in het design is bewust gemaakt met als doel dat jouw website goed kan converteren in welke vorm dan ook. Een goed design maakt van jouw website een succesvolle marketingtool. We leggen je graag enkele ins en outs omtrent webdesign uit.

Wat is webdesign?

Een webdesign is het ontwerp en vormgeving van de ‘voorkant’ van een website. Maar de term wordt ook in bredere zin gebruikt, waarbij ook het technisch ontwikkelen van een website wordt bedoeld. Omdat deze twee aspecten (meestal) door verschillende personen worden uitgevoerd wordt er onderscheidt gemaakt tussen webdesign, dat zich richt op de voorkant van websites, en webdevelopment (webontwikkeling) wat zich richt op de ‘achterkant’ (technische realisatie) van de website.

Een standaard thema of een webdesign op maat?

Er zijn eigenlijk twee opties om aan een webdesign te komen. Je kiest een standaard template of je laat er eentje op maat ontwerpen. De tweede optie is tijdrovender en kost meer geld. Of dit het waard is hangt af van wat jouw website moet kunnen en hoe belangrijk deze is voor jouw organisatie. Het grote voordeel van een ontwerp op maat is dat het compleet voor jou gemaakt is, gebaseerd op jouw wensen en doelstellingen.

Websitelayout en structuur

De websitelayout en/of structuur is de (visuele) opbouw van de website. Het heeft een belangrijke invloed op de eindgebruiker, maar ook op zoekmachines. Aan de hand van een schetsmatige mockup kun je op een eenvoudige wijze snel een goede structuur voor jouw website bepalen alvorens veel aandacht wordt besteed aan details. Je kunt dan snel verschillende  pagina’s uitwerken, zoals een homepagina, subpagina’s en landingspagina’s.

Mobielvriendelijk webdesign

Het aandeel van bezoekers via de mobiele telefoon is momenteel enorm. Meer dan 50% bezoekt een website vanaf zijn of haar mobiele telefoon. Om deze bezoekers een optimale beleving te geven ontwerpen wij websites op basis van een responsive grid. Responsive wil zeggen dat het design zich automatisch aanpast een de grootte van het scherm van de bezoeker. Een webdesign met een responsive grid scoort ook beter in zoekmachines.

Kortom, wij als Buro Beeldvang dragen zorg voor een mooi en uniek design, rekening houdend met meerdere factoren die bepalen of jouw website uiteindelijk een succes wordt. O.a. door middel van een heldere navigatie, duidelijke knoppen en gebruiksvriendelijke layout helpen wij jouw website verder.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ons merkwerk

Thumbnail-workshop-web
Creatieve Workshop
Beeldvang Merkatelier

Verhoeven Int THUMB kopiëren
Verhoeven International | Positionering, Huisstijl en Website
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie

Thumbnail_Regiodeal-web
Regiodeal - Samenwerking Midden Limburg (SML)
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie

Hadshoof website THUMB kopiëren
Hadshoof | Huisstijl & Website
Merkontwerp

Takeuchi THUMB
Takeuchi | Positionering & communicatiemiddelen
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie

Vlassak Vacature THUMB
Vlassak - Employer Branding en Website
Merkstrategie| Merkcommunicatie| Merkontwerp

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.