Professionele WordPress website

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites in WordPress.

Buro Beeldvang is een webbureau gevestigd in Limburg, Weert. Buro Beeldvang is al tientallen jaren actief met het ontwerp en ontwikkelen van websites. De laatste jaren hebben we ons volledig gefocust op het ontwerp en ontwikkelen van WordPress websites en WooCommerce webshops. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een professionele WordPress website? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Door heel Nederland hebben we al diverse soorten klanten van een WordPress website of webshop voorzien. Wat is WordPress, en wat kun je nu precies hiermee? En waarom kiezen wij, Buro Beeldvang, specifiek voor WordPress?

Wat is WordPress?

WordPress is een systeem waarin websites worden ontwikkeld en beheerd. Een systeem als dit wordt CMS-systeem genoemd. Het geeft jou als beheerder de mogelijkheid om zelf je website te onderhouden. Zo kun je zelf pagina’s aanmaken, berichten schrijven en publiceren, media en menu beheren, en eigenlijk nog heel veel meer. WordPress is open-source, dus gratis. Je betaalt geen licentiekosten voor het gebruik van de software, enkel voor de ontwikkeling van jouw website m.b.v. deze software. Wij, Buro Beeldvang, ontwerpen en ontwikkelen jouw website binnen dit systeem en daarna ben je helemaal vrij om te doen en laten wat je wilt. Wel raden we aan om een onderhoudscontract af te sluiten om enige constantie en kwaliteit van de website te waarborgen. We hebben kort enkele voordelen voor u als klant opgesomd:

 • Zelfstandig je website beheren
 • Makkelijk uit te breiden met plugin’s
 • Geschikt voor (bijna) alle type websites, zoals o.a. bedrijfswebsites, one-pagers, portfolio’s, blogs, forums en webshops
 • Het CMS is zoekmachine vriendelijk

Een WordPress website en/of webshop nodig?

 

Wat doen wij zoal met WordPress?

WordPress maatwerk
Een website op maat. Ontworpen en ontwikkeld naar de wensen van de klant. Een website op maat is vaak uniek, onderscheidend,en een gegarandeerd succes!

WordPress Woocommerce webshops
Heb je behoefte aan een webshop? WordPress biedt een webshop extensie genaamd Woocommerce. Wij realiseren webshops op basis van Woocommerce. Het beheer is eenvoudig, en de mogelijkheden eindeloos.

WordPress onderhoud
Wil je geen hoofdzorgen meer over de werking en veiligheid van je WordPress website? Dan kunnen wij u WordPress website onderhouden en preventief beveiligen, zodat je blijft profiteren van de voordelen van dit CMS en kun jij je weer volledig focussen op sales en marketing.

WordPress webdesign
Wij zorgen voor een webdesign met de juiste ingrediënten die je website tot een succes maken. Hiervoor zijn we op de hoogte van de allerlaatste trends op het gebied van webdesign en passen dit feilloos toe op jouw website.

Waarom WordPress?

Voor ons, als webontwikkelaar, brengt WordPress veel voordeel met zich mee. De software is namelijk betrouwbaar, flexibel en uitbreidbaar naar de wensen van onze klanten.

Buro Beeldvang ontwikkeld WordPress websites voor ZZP’ers, MKB t/m grote internationale bedrijven. We ontzorgen hierin van A tot Z:

 • Domein registratie
 • Hosting
 • SSL-certificaten
 • WordPress installaties
 • Webdesign en development
 • SEO-optimalisatie
 • Landingspagina’s
 • E-mail marketing
 • Training en support
 • Structureel onderhoud

Kortom, wij, Buro Beeldvang, zijn enorm enthousiast over het open-source CMS-systeem WordPress. En wij willen dit enthousiasme graag overdragen op onze klanten!

Wanneer het gaat om het maken van een professionele WordPress website ben je bij Buro Beeldvang aan het juiste adres.

Onze websites zijn responsive en makkelijk te onderhouden. Daarnaast zijn onze websites geoptimaliseerd voor zoekmachines en altijd voorzien van een design op maat.

Neem voor meer informatie contact op.

Ons merkwerk

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie

IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie

OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

JobRotary
JobRotary
Merkontwerp| Merkcommunicatie

Moaleveld Omslagafbeelding
't Mäöleveld
Merkontwerp| Merkcommunicatie

College en Koers video omslagafbeelding
College en Koers
Merkcommunicatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.