College en Koers

Presentatievideo’s College en Koers

Beeldvang is al jaren creatieve partner voor de LVO-scholen in de regio Weert en Cranendonck. Wij tekenden voor de huisstijl van het College, onderwijsvorm Koers, de Philips van Horne school en het Bravo College Cranendonck. Ook vervaardigden wij een “multiwebsite” voor deze scholen, wat betekent één centraal CMS met vijf websites. Daarnaast verzorgen we een deel van de communicatie, zoals bijvoorbeeld de schoolgidsen.

Inspirerende en informatieve video’s: Elk jaar krijgen toekomstige leerlingen en hun ouders een uitgebreide voorlichting en kennismaking met het middelbaar onderwijs. In Weert kunnen er diverse soorten opleidingen gekozen worden, zoals het College dat leerlingen voorbereidt op het wetenschappelijk onderwijs. Het College biedt de niveaus atheneum en gymnasium aan.

Er kan echter ook gekozen worden voor Koers, een onderwijsvorm in hetzelfde gebouw, maar met een duidelijk verschil. Koers biedt de niveaus mavo, havo en vwo aan en richt zich op gepersonaliseerd leren, coachende docenten en zelf keuzes maken. Eén gebouw, twee mogelijkheden. Een belangrijke en spannende stap.

Om de nieuwe leerlingen en hun ouders goed te informeren, hebben we inspirerende video’s gemaakt die een goed beeld geven van de kenmerken en de verschillen van de opleidingen. In de video’s geven docenten en leerlingen uitleg, en licht een familie hun keuze toe.

Bekijk hier de resultaten.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.