Sterker uit de crisis

Het corona virus heeft ons nu in zijn greep. Maar dit is tijdelijk. Er komt een tijd waarin jij weer aan het stuur zit. Dan wil je snel en effectief uit de startblokken! Bouw daarom juist nu aan een sterk merk en doelgericht koersplan, zo kom je sterker uit de crisis. De merkmakers van Beeldvang helpen jou hier graag mee d.m.v. een gratis MerkCheck!

Doe nu de gratis MerkCheck!

Wil je met jouw bedrijf sterker uit de crisis komen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij kijken dan samen hoe krachtig je merk en strategie nu is en hoe wij deze kunnen versterken. Meteen beginnen? Je kunt ook bellen voor een afspraak 0495 54 48 93

Hoe werkt het?

Wie is Beeldvang?
Met team Beeldvang bouwen we al 25 jaar aan sterke merken. Wij zijn een totaalpartner in creatieve communicatie. Wij helpen uw unieke kracht te vinden én verbeelden. Dat doen wij voor diverse scholen, voor de bekendste uitvaartverzekeraar, voor een regio-ziekenhuis, de grootste wijnimporteur van Nederland, maar ook voor de kleinere MKB’er. Zeker in deze tijd helpen we graag bedrijven om sterker uit de crisis te komen. Dit doen we onder andere met de gratis MerkCheck die zicht geeft op de communicatie conditie van jouw onderneming of organisatie. We geven verbetertips en maken samen een koersplan. De MerkCheck geeft een goed beeld van onze aanpak en wat we voor jullie kunnen betekenen. Voorbeelden van de sterke merken waarmee we werken vind je onderaan.

Wat houdt de gratis MerkCheck in?
De MerkCheck bestaat uit 2 gedeeltes. Een kort gesprek van onze merkstrateeg Hans en een online onderzoek naar jouw merk. In het gesprek van ongeveer een half uur stellen we vragen over jouw bedrijf en jouw ondernemerschap. Wat is het doel van je bedrijf? Wie wil je bereiken? Wat heb je diegene te bieden? Welke middelen gebruik je hiervoor? Wat zijn ontwikkelingen in jouw markt en welke visie heb je hierop? Hoe meer we van jouw onderscheidende kenmerken weten, hoe beter ons advies zal zijn. Na het onderzoek maken we een beknopt merkadvies dat we met jou zullen bespreken. Hierin proberen we meteen enkele quick wins op een rijtje te zetten.

Moet ik iets voorbereiden?
In principe hoef je niets voor te bereiden. Heb je al een marketingplan of merkstrategie? Dan bekijken we dit graag en toetsen we of het nog past bij jouw bedrijf en ambities van nu.

Ik heb de MerkCheck gedaan en dan?
Het merkadvies geeft concrete handvaten die je meteen kunt aanpakken. Je bent natuurlijk vrij om dat met Beeldvang of met een ander bureau te doen. Het advies is geheel vrijblijvend en geeft in ieder geval een frisse kijk op jouw merk en merkstrategie. Daarnaast steken wij er ook altijd iets van op!

Ons merkwerk

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie

IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie

OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

JobRotary
JobRotary
Merkontwerp| Merkcommunicatie

Moaleveld Omslagafbeelding
't Mäöleveld
Merkontwerp| Merkcommunicatie

College en Koers video omslagafbeelding
College en Koers
Merkcommunicatie

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.