Creatieve Workshop

“Het zelfportret”

Zelfkennis, krachtige teams en betere samenwerking in één creatieve workshop. Dat is de essentie van de door Hans Corstjens ontwikkelde groepsworkshop “Het zelfportret”.

De workshop combineert zijn passie voor kunst met de ervaring in het ontdekken en verbeelden van de identiteit van personen en organisaties. Een ideale activiteit om zelfkennis te vergroten, teamgenoten beter te leren kennen en samen te praten over de rol en groei die je wil doormaken. Als persoon en met het bedrijf of organisatie waar je werkt.

Previous slide
Next slide

Metafoor kunst en carrière

Iedere kunstenaar doorloopt een ontwikkeling en is op zoek naar eigen stijl, eigen verhaal, eigen manier van naar wereld kijken en invulling geven. Zo is het ook in je carrière. Aan de hand van voorbeelden uit de kunst gaat iedereen aan de slag met een abstract zelfportret. Wat zijn jouw favoriete kleuren? Welke stijl past bij jou? Hou je van abstract of figuratief? Passen de harde krachtige kleuren van kunstenaar Barnet Newman bij jou of de zachte gevoelige kleurschakeringen van Marc Rothko? Hou jij van ordening en rust zoals Piet Mondriaan of van chaos en actie zoals Jackson Pollock? Bij elke keuze laat je meer van jezelf zien. Als laatste wordt de laag van betekenis op het doek gezet. Waar wil je naar toe? Wat zijn jouw ambities? Hoe kun je die matchen met de doelen van je bedrijf? Deze worden in kernachtige symbolen en afbeeldingen op het doek gezet. Iedere deelnemer gaat naar huis met een uniek eigen gemaakt schilderij.

Laagdrempelig, leuk en voor iedereen geschikt!

Iedereen is uniek en maakt zijn eigen keuzes in kleur, stijl en betekenis. Daarom is er geen goed of fout. Het leren en ontdekken met en van elkaar staat centraal. Dat maakt deze workshop laagdrempelig en leuk. Geen tekentalent of ervaring? Geen probleem. De workshop is geschikt voor groepen tot 20 personen en wordt altijd op maat georganiseerd.

Interesse in deze workshop?

Neem contact op via e-mail of bel naar Hans.
T. 0495 – 544893

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Verhoeven Int THUMB kopiëren
Verhoeven International | Positionering, Huisstijl en Website
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie
Thumbnail_Regiodeal-web
Regiodeal - Samenwerking Midden Limburg (SML)
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie
Hadshoof website THUMB kopiëren
Hadshoof | Huisstijl & Website
Merkontwerp

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.