Verhoeven International | Positionering, Huisstijl en Website

Een nieuwe stijl voor Verhoeven International

Verhoeven International is een familiebedrijf met inmiddels al bijna 70 jaar ervaring in grondverzetmachines, rijwerk en uitrustingsstukken. Het moederbedrijf is gevestigd in Maarheeze en is de overkoepelende organisatie voor meer dan 10 ondernemingen. Beeldvang Merkatelier is al jaren de creatieve partner voor Verhoeven en heeft met veel plezier gewerkt aan de branding van sterke merken zoals; Takeuchi, Graaver, VTS track solutions en Vematrack.
 

Nadat deze organisaties ons merktraject hebben doorlopen is het de beurt aan Verhoeven International zelf! Uitdaging was om het kloppend hart van het familiebedrijf te vertalen naar een sterk en herkenbaar merk. Na diverse merksessies in verschillende samenstellingen met klanten en medewerkers is een merkverhaal geschreven met als kernboodschap; “Samen verzetten we bergen”. Het fundament van de nieuwe positionering.

De combinatie van samen, doel- en klantgericht aanpakken!

Altijd doorgraven om het nog beter te doen voor de klant. Nuchter en met een glimlach. Dat kenmerkt de aanpak en het kloppend hart van Verhoeven. Deze boodschap is verpakt in een nieuwe huisstijl die is doorvertaald naar diverse media. Enkele voorbeelden zijn een nieuwe website, brochure en social media posts. De nieuwe huisstijl vormt de gereedschapskist om ook in de toekomst te bouwen aan het sterke merk voor Verhoeven International.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.