Samenwerking Midden-Limburg (SML) – Website en communicatiemiddelen

Samenwerking Midden-Limburg

SML is de netwerksamenwerking van de Midden-Limburgse gemeenten Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond en Weert. Zeven gemeenten, één sterk netwerk.

Met gebundelde kracht werkt SML aan drie hoofdopgaven; – een duurzaam en klimaatbestendig Midden-Limburg, een toekomstbestendige (circulaire) economie en een gezonde en aantrekkelijke leefomgeving. Beeldvang is gevraagd om beeld en richting te geven aan de nieuwe ambitie van SML. 

Van Merksessie tot Merkkoers

Vanuit een merksessie enkele jaren geleden heeft Beeldvang een nieuw koersplan voor SML opgesteld. Dit koersplan geeft de ambitie en richting aan van SML naar een daadkrachtige en concrete organisatie. In 2022 zijn we gestart met de ontwikkeling van nieuwe communicatiemiddelen en een website die de nieuwe koers krachtig neerzet. Met name het concreet maken en krachtig verbeelden van de, soms abstracte, doelen en werkwijze waren uitgangspunten van onze aanpak.

 

Één van de communicatietools; digitale nieuwsbrief

Samenwerking draait om mensen

Samenwerking draait altijd om mensen en organisaties die elkaar vinden en versterken. Dit willen we zichtbaar en voelbaar maken. Het vergroten van de trots op onze regio en de bereikte resultaten is een belangrijk onderdeel hiervan. De ontwikkelde website en andere communicatietools laten zien wat er bereikt is, door wie en waarom. Startpunt is altijd een herkenbare uitdaging of kans in de regio. Daarnaast informeren we over de aanpak voortgang van diverse projecten. Een compacte animatie laat in 2 minuten zien hoe SML Midden-Limburg stevig op de kaart zet.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.