Slampaq Solutions | Website ontwerp

Buitenaardse Merkreis van Slampaq

Slampaq is al jarenlang onze partner op het gebied van online marketing en webdevelopment.
Een goed geoliede tandem waarin wij het verhaal en zij de vertaling naar techniek verzorgen. Slampaq staat voor “next level online ondernemen” en dat mag iedereen weten. Niet vreemd dat zij ons hebben gevraagd om hun nieuwe merkverhaal en website ontwerp te realiseren. Natuurlijk deden we dit met extra motivatie.

In een compacte merksessie hebben we Slampaq het digitale hemd van het lijf gevraagd. De uitkomst hiervan is de sterke innovatie en vernieuwingsdrang van Slampaq. Zij willen zichzelf en hun klanten meenemen naar de grenzen van online marketing en ver daarbuiten. De link met de ruimtevaart en het archetype de “explorer” was hierna snel gemaakt. De voorliefde van directeur Koen Klomp voor astronauten maakte het verhaal prachtig rond.

Digitale werelden verkennen

Slampaq heeft alle digitale kennis aan boord om bestaande en nieuwe online uitdagingen aan te pakken. Ze nemen klanten mee in bestaande en nieuw te ontwikkelen online systemen. Die pioniersmentaliteit was uitgangspunt voor het nieuwe merk.
Start was een merktekst die de ontwikkeldrang en expertise van Slampaq krachtig neerzet.
Bijvoorbeeld; “Ondernemen is één grote ontdekkingsreis, wij trekken graag met je op om samen je online succes te versnellen. Slampaq je business en ontdek wat er gebeurt.”

 

Slampaq je business!

Door van Slampaq een werkwoord te maken krijgt die naam een nieuwe betekenis en meerwaarde.
Bovendien kun je dit op elk niveau toepassen. Slampaq je site, Slampaq je campagne, Slampaq je content, etc. Uitgangspunt voor de webontwerpen is het ontdekken van nieuwe “online ruimtes” voor diverse klanten. Het nieuwe merk past als een jas en geeft een boost aan de aantrekkingskracht van Slampaq.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.