SJG | Responsive website

SJG Responsive website

De consument van vandaag is overal online te vinden. Surfend en swipend met een tablet, smartphone of laptop. Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen de digitale weg bewandelen met de telefoon in de hand. En dit is niet alleen de chattende jeugd maar ook de moderne opa. Dit betekent ook voor een ziekenhuis zoals SJG Weert dat je website “responsive”  moet zijn. Bij het ontwikkelen van de nieuwe website werd daarom meteen rekening gehouden met een optimale zichtbaarheid op alle media.

“Hans is de ontwerper van het logo van SJG Weert en als dusdanig voor wat betreft opmaakwerkzaamheden aan het ziekenhuis verbonden gebleven. Met Hans klikte het vanaf de eerste dag. Hij voelde feilloos aan wat bij onze organisatie paste. De creatieve doorvertaling van het logo naar huisstijl verliep super en nog steeds zijn wij trots op de ‘look and feel’ van onze communicatiemiddelen.”

Carol Beckers, Eigenaar Carol Communicatie

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.