Phoenix Cultuur

Stichting Phoenix Cultuureducatie Meierijstad (Phoenix Cultuur) wil jong en oud verbinden met kunst en cultuur. Zij wil als voorloper in de sector cultuureducatie de kracht van kunst- en cultuuronderwijs inzetten om creativiteit en talent te ontdekken en ontwikkelen. Persoonlijke groei, ruimte en geluk staan hierbij centraal.

Om dit te bereiken is een geavanceerde website ontworpen en ontwikkeld (in samenwerking met Finetic) met een geheel eigen uitstraling, leuke grafische details en een solide techniek met vele functies en mogelijkheden zoals een slimme zoekfunctie, uitgebreide filtering van cursussen & workshops, mogelijkheid tot inschrijving en een agenda & nieuwsmodule. Kortom, alles in het teken voor creatief talent!

Jubileum logo

Op basis van huidige graphics hebben we voor Phoenix Cultuur een passend jubileum logo ontworpen. Uiteraard met een knipoog naar hun corporate logo.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.