Pascaud verpakkingen

Pascaud laat je stralen!

Pascaud Beauty Innovations staat voor natuurlijke anti-aging en produceert een compleet pakket aan ondersteunende middelen voor de professionele schoonheidssalon. In meer dan 200 salons bediend Pascaud meer dan 1500 schoonheidsspecialisten en huiddeskundigen in Europa. Het merk staat voor Top kwaliteit en Top service.

De eerste kennismaking met Pascaud lag in het ontwikkelen van een complete nieuwe verpakkingslijn die de juiste beleving en het hoge kwaliteitsniveau verbeelde. Deze kennismaking is wederzijds zeer goed bevallen waarna de samenwerking al snel uitgroeide tot een totaalaanpak van alle communicatiemiddelen en het versterken van de visuele uitstraling van het bedrijf. Een zeer prettige samenwerking die nog steeds naar meer smaakt.

“Het eerste contact met Hans en Beeldvang was naar aanleiding van het ontwerp van onze cosmetica verpakkingen. Sindsdien werken we veel samen omdat de kwaliteit van het werk uitstekend is. Er wordt meegedacht, prima voorstellen gedaan en altijd op de overeengekomen tijd het werk afgeleverd. Beeldvang is creatief, origineel, meedenkend en betrouwbaar. Belangrijke waarden voor prettig zakendoen.”

Mardge Pascaud, CEO & Founder – Pascaud Beauty Innovations

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.