Menswel

Menswel is de verzamelnaam voor diverse vormen van welzijnswerk in de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw en Roerdalen. Naast welzijnswerk regelt Menswel ook het beheer van sportaccomodaties in de regio. Uitgangspunt van de nieuwe positionering is een overkoepelende boodschap voor de verschillende activiteiten. Kortom een Sterk Merk voor Menswel.

Kom verder. Menswel. is uitgangspunt van de nieuwe branding. Menswel nodigt je uit om mee te doen en verder te komen. Met elkaar kunnen we je eigen kracht versterken. Zodat je zelf opstaat en meer gaat bewegen, zodat je zelf je problemen aanpakt of je de taal eigen maakt. Zelf, maar nooit alleen. Want er is altijd iemand in de buurt om je te helpen. Kom verder. Menswel

Het nieuwe merkverhaal is vertaald in een vernieuwde huisstijl, nieuwe communicatiemiddelen en een nieuwe website. Een complete make-over!

Multifunctionele website

Uitdaging van de nieuwe website was het overzichtelijk bij elkaar brengen van de uiteenlopende diensten van Menswel. Van accomodatieverhuur tot vrijwilligerswerk, van cultuuraanbieder tot jongerenwerk! En dat allemaal met dezelfde herkenbare uitstraling. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform waarop alle diensten makkelijk te bereiken zijn. Naast het concept en ontwerp tekende Beeldvang ook voor de fotografie en de teksten in samenwerking met Ruud de Vreeze fotografie en Jacques Vos van Hotcopy.

Een herkenbaar gezicht online en offline!

Het nieuwe gezicht van Menswel is vertaald naar diverse communicatiemiddelen. Zowel online als offline is gewerkt aan een herkenbare krachtige uitstraling. De voor Menswel ontwikkelde uitingen laten mensen in beweging zien. Mensen die iets voor elkaar betekenen. Menswel is hierin het startpunt van een fijn leven. Met de mensen, de mogelijkheden en de gebouwen die dit mogelijk maken. De ontwikkelde uitingen zijn zo aangeleverd dat Menswel zelf er mee aan de slag kan.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.