Keyport

Keyport regio branding

Netwerkorganisatie Keyport richt zich op versterking van de regionale economie. Vanuit de kansen en bedreigingen die onze regio kenmerken worden projecten ontwikkeld, ondersteund en versneld. Uitgangspunt hierbij is de Triple Helix samenwerking tussen de 3 O’s; onderwijs, ondernemers en overheid. Beeldvang verzorgt al vanaf het ontstaan in 2014 voor de identiteit en interne en externe communicatie. Onder de naam “Made in Keyport” gaan we een sterk merk bouwen van een regio die het maakt en waar je het kan maken. Een van de doelen hierbij is het vergroten van de zichtbaarheid van de bedrijven, de carrièrekansen en het uitstekende vestigingsklimaat.

Identiteit

Een sterke identiteit vraagt om een herkenbare eenduidige uitstraling. Beeldvang verzorgt het concept, het ontwerp en de realisatie van de nodige communicatiemiddelen.

Keyport symposium

Al vanaf de oprichting verzorgen wij een twee-jaarlijkse symposium waarvoor alle betrokken partijen uit de 7 gemeentes worden uitgenodigd. Het symposium geeft een beeld van de kansen en uitdagingen van de regio. Vanuit succesvolle voorbeelden uit de praktijk geven ondernemers, overheid en onderwijs aan hoe we het samen nog beter kunnen maken in Keyport. De gehele organisatie, promotie, en het delen van de resultaten worden door Beeldvang aangepakt. Voor een mooie impressie van het Symposium 2019 klik je op de onderstaande link.

Na het vaststellen van de juiste “tone of voice” zijn we gestart met een moderne en krachtige verbeelding van de nieuwe identiteit. Een nieuwe huisstijl, nieuwe communicatiemiddelen en een nieuwe online omgeving. Een eigenzinnig en creatief gezicht passend bij de nieuwe koers.

Previous slide
Next slide

Ontwerp & realisatie Keyport magazine

Het door Beeldvang gerealiseerde magazine “Made in Keyport” laat zien welke parels van projecten en ondernemers de regio rijk is. De regio barst van de ondernemerskracht van bedrijven als Admesy, BlueTea en IRS Robotics en vele andere. Onderwijs en bedrijfsleven smeden veelbelovende banden in bijvoorbeeld het Retail Innovation Centre, het Centrum voor Logistiek Vakmanschap en Roermond on Stage. De overheid faciliteert en opent deuren zoals bij het zonnepark in Cranendonck. Een aantal van deze prachtige bedrijven uit de regio zijn gebundeld in het Keyport Magazine! Zo krijgen ondernemers een nog beter beeld van wat er in de regio speelt!

Na het vaststellen van de juiste “tone of voice” zijn we gestart met een moderne en krachtige verbeelding van de nieuwe identiteit. Een nieuwe huisstijl, nieuwe communicatiemiddelen en een nieuwe online omgeving. Een eigenzinnig en creatief gezicht passend bij de nieuwe koers.

Website & Social media management

Naast het ontwikkelen en realiseren van de Keyport website verzorgt Beeldvang ook de website & social content voor Keyport.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Thumbnail-workshop-web
Creatieve Workshop
Beeldvang Merkatelier
Verhoeven Int THUMB kopiëren
Verhoeven International | Positionering, Huisstijl en Website
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie
Thumbnail_Regiodeal-web
Regiodeal - Samenwerking Midden Limburg (SML)
Merkcommunicatie| Merkontwerp| Merkstrategie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.