Hulsbosch Bouw

Online campagnes voor Hulsbosch Bouw

De Belgische hallenbouwer Hulsbosch staat tot ver over de grens in Limburg en Brabant goed aangeschreven. Om zijn klantenkring en bekendheid te vergroten is een complete online campagne ontwikkeld en uitgevoerd. Met succes!

Na enkele maanden hebben we de campagne gestopt vanwege de enorme drukte bij Hulsbosch. Hart van de campagne is een one-pager website. Deze laat compact en overzichtelijk alle pluspunten zien en zet aan tot contact. Een slimme combinatie van online acties in social media en Google zorgde voor meer dan 6000 bezoekers in 1,5 maand. Naast de campagne opzet hebben we ook voor pakkende fotografie en teksten gezorgd.

Ontdek de kracht van Facebook Advertising

Vorige slide
Volgende slide

Compacte en overtuigende website!

Speerpunten van de website zijn compact, informatief, en actiematig. De complete ontzorging en ervaring van Hulbosch bouw komen uitvoerig aan bod. Met veel voorbeelden, handige informatie en downloads wordt de klant meegenomen in de succesvolle werkwijze. Daarnaast delen enkele tevreden klanten hun ervaringen.

Hulsbosch Bouw

De samenwerking met familiebedrijf Hulsbosch Bouw is zeer plezierig. Al 40 jaar bouwen zij aan hoogwaardige hallen en loodsen voor industriële en agrarische toepassingen. Het vinden van de juiste toon en stijl om met name klanten in Zuid Nederland aan te spreken was een mooie uitdaging voor Beeldvang. Onze totaalaanpak in online marketing heeft gezorgd voor mooie resultaten en smaakt naar meer. Als ze weer ruimte hebben voor nieuw werk!

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.