Digibende

Inspirerend leren en groeien!

Digibende biedt een inspirerende oplossing voor leerlingen met een autisme of hoogbegaafdheid die in het reguliere onderwijs vaak buiten de boot vallen. Digibende is een professioneel ontwikkelcentrum dat vanuit de belevingswereld en de interesses van de deelnemers een gevarieerd programma aanbiedt. Digital skills, maar ook Sports, Fun en Gaming zijn onderdeel van het aanbod. De ontwikkelwens van de deelnemer staat centraal en er wordt gewerkt met kleine groepen in een zeer inspirerende omgeving met professionele begeleiders en coaches. Digibende groeit en er ontstaan meerdere vestigingen in Nederland. Tijd voor een website die het unieke verhaal van Digibende kan vertellen. Een groepssessie met diverse betrokkenen was het startpunt van de activiteiten.

Digitale leefwereld

De wereld om ons heen veranderd snel en wordt steeds digitaler. De deelnemers van Digibende voelen zich als een vis in het water met deze ontwikkelingen. De omgeving inspireert tot samen ontdekken, spelen en leren!

Digi Taal

De bruisende digitale wereld heeft een eigen “Digi”taal. In de website is deze vertaald in speciale effecten zoals een bewegende achtergrond en tekstblokken die reageren op de muisbeweging. Mooie sfeerfoto’s en een sfeervolle video maken het plaatje compleet.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Vlassak Vacature THUMB
Vlassak - Employer Branding en Website
Merkstrategie| Merkcommunicatie| Merkontwerp
TAL Techniek Vacature THUMB
TAL Techniek - Employer Branding
Merkstrategie| Merkcommunicatie
Bikkel bikes website THUMB
Bikkel Bikes
Merkstrategie| Merkcommunicatie| Merkontwerp

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.