Bikkel Bikes

Sterk merkwerk voor Bikkel Bikes

Bikkel Bikes verovert Nederland met zelf ontwikkelde fietsen. De fietsen worden lokaal gemaakt in de eigen fabriek in Midden-Limburg. Zo hou je optimale controle en betrokkenheid. Bikkel Bikes was een van de eerste die met een elektrische fiets op de markt kwamen. Veel van die eerste generatie e-Bikkels rijden nu nog vrolijk rond. Na een zoektocht in verschillende stijlen werd het tijd voor een sterk merk dat helemaal past bij de ambities van Bikkel Bikes.

Sterk merk in 3 stappen

In 3 stappen zijn we samen in ons Merkatelier aan de slag gegaan. Tijdens een merksessie met partners en fietsverkopers werden de Merkwaarden en de Merkmissie van Bikkel vastgelegd. Ook werden de doelen en de aanpak en boodschap per doelgroep vastgesteld.

Van hieruit is een nieuw merkverhaal geschreven dat het onderscheidende karakter van Bikkel Bikes duidelijk neerzet.

Previous slide
Next slide

Nieuw logo en communicatietools

Na deze eerste stap zijn we creatief aan de slag gegaan om het nieuwe verhaal te vertalen in beeld, toon en stijl. Hierbij hoorde ook het ontwerp van een nieuw logo. Uitgangspunten voor de ontwerpen zijn de merkwaarden loyaal, vernieuwend, oplossingsgericht en passievol. De nieuwe stijl laat een modern en stoer Nederlands bedrijf zien. Een bedrijf waarin de klant nog ouderwets centraal staat.

Aantrekkelijke en efficiënte website

De nieuwe stijl is vertaald in diverse communicatiemiddelen zoals banners, posters, social posts en een nieuwe website. Hiermee kan Bikkel bikes aan de slag met een krachtige en eenduidige huisstijl. Een onderscheidend koersplan geeft richting aan de communicatie. De door Beeldvang ontworpen website is samen met onze partner Slampaq gebouwd en gekoppeld aan administratie en ordersystemen. We danken Bikkel Bikes voor de fijne samenwerking en zijn zeer trots op dit gerealiseerde Merkwerk.

Je merk versterken?

Dat doen we in ons merkatelier in Weert. Neem contact met ons op, dan kijken we hoe we jouw organisatie onweerstaanbaar maken.

Ook interessant

Menswel_mockup omslagafbeelding
Menswel
Merkontwerp| Merkcommunicatie
IRS Robotics video omslagafbeelding
IRS Robotics
Merkcommunicatie
OML Jubileum video omslagafbeelding
OML
Merkcommunicatie

Meer weten over dit project?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.