Een nieuw merk voor Merkmaker Beeldvang!

Geplaatst op 4 januari 2023

Buro Beeldvang bouwt al een tijdje aan een nieuw merk voor buro Beeldvang. Waar wij voor anderen soepel en snel een merktraject doorlopen is aan je eigen merk werken toch andere creatieve koek.

Uitgangspunt van onze zoektocht is het beter verbeelden wat wij voor jou willen en kunnen betekenen. Én hoe we dit samen aanpakken. De kracht van Beeldvang is het naar boven halen wat jou anders maakt dan alle anderen en dat vangen in beeld. Jouw merkessentie vertalen we in pakkende online en offline communicatie. Wie ons kent weet dat dit op een creatieve, enthousiaste en betrokken manier gaat.

In de merksessies met onze klanten gaan we vaak terug naar de roots, het ontstaan van een bedrijf of dienst. Daar ligt vaak de oorspronkelijke kracht van een organisatie. Bij Beeldvang is dit de wens om de wereld een beetje mooier te maken en onze passie voor kunst. Ook nu lag hier de sleutel voor ons nieuwe merkverhaal. Deze roots zijn vertaald naar het Beeldvang Merkatelier. Een creatieve werkplaats waar we samen werken aan sterke merken. Een plek met ruimte om te ontdekken, filosoferen, creëren en communiceren. Maar vooral een plek om van elkaar te leren. Dat is ons Merkatelier. Wij nodigen jullie uit voor een bezoek aan onze vernieuwde website en om samen met ons te blijven bouwen aan sterke merken in het Beeldvang Merkatelier.

Meer weten over dit bericht?

Hans vertelt er graag meer over. Neem contact op via hans@beeldvang.nl of bel +31(0)495 54 48 93.

Deze website maakt gebruik van cookies voor functionaliteit en analyse. Lees de privacy-policy voor meer info.