De ondernemersprijs voor het Weerterland

Buro Beeldvang ondersteunt het ondernemersklimaat in het Weerterland. Het Weerterland telt tal van succesvolle en inspirerende ondernemers. Ondernemers om trots op te zijn! Daarom tekende buro Beeldvang weer bij als bestuurslid voor de tweede editie van deze prijs. Natuurlijk namen wij de communicatie voor onze rekening. De Weerterlandprijs wordt uitgereikt in drie categorieën en bestaat uit een ondernemersprijs, De RABO verbindingsprijs en een productprijs.

Bekijk website

Videoproducties

Op 4 november 2016 werden tijdens een sfeervolle theatershow de genomineerden en de winnaars gepresenteerd. Beeldvang verzorgde in samenwerking met M-Art Media Producties maar liefst 9 video’s waarin de genomineerden werden voorgesteld. Hiernaast werden 2 fraaie video’s gemaakt die op artistieke wijze “het Weerterland” en “ondernemen” in beeld brachten. Winnaar Ondernemersprijs werd Moonen Packaging. De winnaar van de productprijs is de danscrew Fresh Allstars en het bedrijf Slim in ICT mag zich winnaar van de Rabobank Verbindingsprijs 2016 noemen.

Steun aan ondernemers en goede doelen.

Samen met organisaties zoals MKB Weert en de Rotary Weert Land van Horne werd een spetterende theateravond georganiseerd. Naast het podium voor ondernemers is er ook een mooi bedrag ingezameld voor 2 goede doelen; het Liliane Fonds en de stichting Kinderfonds Midden Limburg. Om zoveel mogelijk geld over te houden voor deze goede doelen is geprobeerd om de communicatie met minimale middelen te realiseren. Met name de samenwerking met lokale media en de inzet van social media heeft gezorgd voor een zeer succesvol evenement. Het is mooi om te zien hoe ver je met samenwerking kan komen.

Meer weten over de kracht van online videos?

Bekijk ook deze projecten

Verhoeven | Jubileum video

31 mei 2018

Stichting Land van Horne | Vacature video

1 juni 2018

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?