Steven Blanco Art

Steven Blanco is de verzamelnaam voor een eigenzinnig en artistiek modemerk. Het merk combineert kunst met kleding en wil hiermee de creativiteit en vrijheid van zijn generatie stimuleren. Samen met Beeldvang is een webshop ontwikkeld vanuit de artistieke gedachte van Steven Blanco. De webshop is op maat gemaakt, waarbij mobielvriendelijkheid, overzichtelijkheid en gebruiksvriendelijkheid voorop stonden. Uitgangspunt voor de ontwikkeling is een WooCommerce Fashion omgeving. Deze is geïntegreerd in een website met een WordPress CMS voor het zelf beheren van de webshop.

De doelgroep van Steven Blanco is hoofdzakelijk online te vinden. Daarom is de webshop gekoppeld aan Facebook, Instagram en Mailchimp voor optimaal nieuwsbriefbeheer. Hierbij is een koppeling gemaakt met de productdatabase voor Facebook- en Instagram shopping en voor het eenvoudig opmaken van een e-commerce mailing. Daarnaast zijn de Instagram berichten ook op de website te zien.

Meer weten over professionele WordPress websites?

Special features

Voor optimaal betaalgemak is de site gekoppeld aan Mollie Payments (Ideal, Paypall, Bancontact) en aan Sendcloud voor een vlekkeloos verzendproces.

Enkele fraaie “special features” zijn producttabs en collectie filters op maat. Het resultaat van dit creatief maatwerk past vlekkeloos bij het merk Steven Blanco.

Bekijk de website!

Bekijk ook deze projecten

Lenstrat | Huisstijl & Website

2 september 2020

Steven Blanco | Webshop

23 april 2020

Digibende | Website

3 september 2020