Een stapje verder met een vacature video!

De tijd dat het plaatsen van een tekstvacature bestaande uit; wij zijn, wij vragen, wij bieden en een logo afdoende was lijkt voorbij. Zeker voor de uitzendbureaus in een zeer concurrerende markt is het belangrijk om een stapje verder te gaan. Hiernaast bereik je hiermee de doelgroep niet die gewend is om op een heel andere manier geïnformeerd te worden. In een oproep wil je laten voelen wie je als organisatie bent en waarom jij de beste partner bent. Een tekstje met een foto en een logo is dan niet genoeg. Op de vraag waarin Start People zich onderscheidt kregen we het antwoord; “we kennen de lokale bedrijven en de lokale markt heel goed. Daarom kunnen we een perfecte match maken tussen bedrijven en werkzoekenden”.

 

Bekijk meer video's!

In een serie foto’s en films hebben we Start People letterlijk op de werkvloer bij diverse werkgevers laten zien. Herkenbaar in een knaloranje pak en met een pakkende slogan.

De foto’s en de filmpjes zijn met name op social media ingezet en gelinkt naar actuele vacatures. Het resultaat was een grote toename op de vacatures en een grote toeloop voor Start People.

Meer weten over de kracht van online videos?

Bekijk ook deze projecten

Verhoeven | Jubileum video

31 mei 2018

Stichting Land van Horne | Vacature video

1 juni 2018

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?