Online helemaal beter!

De manier waarop mensen informatie zoeken veranderd snel. Vijf jaar na de oplevering van een website voor SJG Weert hebben wij een nieuwe website gerealiseerd. De kennis en ervaringen van de afgelopen jaar, via Google analytics, heeft ons veel informatie gegeven over bezoekgedrag en gebruik zodat we een betere site hebben kunnen maken. Zo bleek dat 45% van de bezoekers de site via de telefoon bezoekt. Daarom is de website “mobile first” gemaakt. Ook weten we op welke onderwerpen het meest gezocht wordt en hoe men zoekt. Hiermee is de hele menustructuur verbeterd en hebben belangrijke onderwerpen ook een belangrijke plaats gekregen.

Het design is schermvullend geworden en het ontwerp rustiger en nog overzichtelijker met minder kleuren en grote beelden. Het trotse resultaat is een verbeterde website, een kloppend informatiehart van SJG Weert.

Bekijk de website

“Beeldvang heeft gezorgd voor de vormgeving van onze nieuwe website. Voor ons was het belangrijk dat de website net zo overzichtelijk bleef als onze oude website, maar een rustigere en persoonlijkere uitstraling kreeg. Om deze wensen naar de praktijk te vertalen, heeft Beeldvang grondig onderzoek gedaan en ons voorzien van bruikbare adviezen en verfrissende suggesties. Wij zijn dan ook heel blij met het resultaat: onze nieuwe, frisse, overzichtelijke en persoonlijke website!”

Denise Noijens, Communicatiemedewerker SJG Weert

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?

Bekijk ook deze projecten

Domein Laurabos | Een nieuw online gezicht

19 november 2021

Phoenix Cultuur | Website

17 maart 2020

Kindcentrum Kansrijk | Social media en website

13 augustus 2021

Meer weten over succesvol webdesign?