Van CENTROZ naar
SWV-PO en SWV-VO

Samenwerkingsverband Primair Onderwijs Weert-Nederweert en Samenwerkingsverband Voortgezet Onderwijs Weert, Nederweert en Cranendonck werkt al jaren onder de naam CENTROZ. De beide besturen van de organisaties wilden een duidelijker beeld in de markt van 2 verschillende organisaties waarbij samenwerking centraal staat. Ook wensten zij ieder een eigen communicatiekanaal. Uitgangspunten voor Beeldvang voor de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en nieuwe websites.

Een passende
onderwijsplek
voor elke leerling

Eenheid en samenwerking

Buro Beeldvang heeft een nieuwe huisstijl voor beide organisaties ontwikkeld die eenheid en samenwerking uitstraalt. De beide logo’s zijn duidelijk familie van elkaar en geven een modern en daadkrachtig beeld. Het ronde element in de huisstijl en de kleurschakeringen laten de dynamiek zien in de dienstverlening die als het ware rondom het onderwijs aanwezig is.

WordPress websites 

Naast divers huisstijldrukwerk is er voor beide organisaties een website gerealiseerd in een zogenaamd WordPress template. WordPress is open source software waarmee meer dan 25% van alle websites wereldwijd worden gebouwd. De techniek is altijd in beweging en er komen steeds nieuwe mogelijkheden en “plugins” om de functionaliteiten in de website uit te breiden. Omdat deze technologie zoveel gebruikt wordt is er een ruime keuze uit mogelijkheden. De nieuw ontwikkelde huisstijl is vertaald in een functionele website die op elk medium goed functioneert.

Goed onderwijs voor iedereen

Meer weten over het maken en beheren van een goede huisstijl?

Goed onderwijs voor iedereen

Goed onderwijs voor iedereen

Bekijk ook deze projecten

Crest Holland | Corporate identity

27 juli 2018

Rick | Huisstijl

5 februari 2015

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?