Rick, het nieuwe gezicht voor cultuureducatie

De fusie van diverse regionale culturele instellingen op het gebied van dans, kunst, theater en muziek was aanleiding voor een nieuwe naam en een nieuwe huisstijl. Hierbij was het samensmelten van de verschillende culturen tot een nieuwe daadkrachtige organisatie een belangrijk doel. Enkele visiesessies gaven richting aan de nieuwe koers. De nieuwe naam en huisstijl geeft op eigenzinnige wijze richting aan deze samenwerking. Het nieuwe gezicht is eenduidig en krachtig doorgevoerd in alle nodige online en offline communicatie uitingen.

Rick online

Toegankelijk, inspirerend en overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Dat was de uitdaging voor Rick online. Diverse cursussen in diverse disciplines voor diverse doelgroepen zijn verwerkt in een website die zich als een kameleon aanpast aan de voorkeur van de bezoeker en aan het apparaat waarmee de website wordt bekeken. Responsive design noemt men dit in het vakjargon. Inmiddels is dit de 2e website op rij die wij voor Rick hebben mogen maken. De huidige website is sinds juni 2016 online!

Bekijk de website

Rick_cursusaanbod

Meer weten over het maken en beheren van een goede huisstijl?

Rick gedrukt

Ricks vrienden zijn jong en oud, man of vrouw en zijn overal te vinden. Daarom kom je ook Rick overal tegen. Online maar ook in de brievenbus of op school. Naast wervende programmakranten en advertenties maakten we de Rick smaakmaker voor scholen. Een inspirerend overzicht van het cursusaanbod.

Bekijk ook deze projecten

Crest Holland | Corporate identity

27 juli 2018

Rick | Huisstijl

5 februari 2015

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?