Pascaud laat je stralen!

Pascaud Beauty Innovations staat voor natuurlijke anti-aging en produceert een compleet pakket aan ondersteunende middelen voor de professionele schoonheidssalon. In meer dan 200 salons bediend Pascaud meer dan 1500 schoonheidsspecialisten en huiddeskundigen in Europa. Het merk staat voor Top kwaliteit en Top service.

De eerste kennismaking met Pascaud lag in het ontwikkelen van een complete nieuwe verpakkingslijn die de juiste beleving en het hoge kwaliteitsniveau verbeelde. Deze kennismaking is wederzijds zeer goed bevallen waarna de samenwerking al snel uitgroeide tot een totaalaanpak van alle communicatiemiddelen en het versterken van de visuele uitstraling van het bedrijf. Een zeer prettige samenwerking die nog steeds naar meer smaakt.

Bekijk de webshop

“Het eerste contact met Hans en Beeldvang was naar aanleiding van het ontwerp van onze cosmetica verpakkingen. Sindsdien werken we veel samen omdat de kwaliteit van het werk uitstekend is. Er wordt meegedacht, prima voorstellen gedaan en altijd op de overeengekomen tijd het werk afgeleverd. Beeldvang is creatief, origineel, meedenkend en betrouwbaar. Belangrijke waarden voor prettig zakendoen.”

Mardge Pascaud, CEO & Founder – Pascaud Beauty Innovations

Smaakvolle visuals

De producten van Pascaud bevatten hoogwaardige natuurlijke werkstoffen die de huid helpen om weer te stralen. Dit gebeurt door een complete aanpak van de Beauty Triangle van binnenuit (voeding), van buitenaf (verzorging) en de schoonheid van zijn (welbevinden). Aan de vormgegeven producten van Pascaud worden in visuals natuurlijke elementen toegepast om het “natural aging” te onderstrepen

Meer weten over het maken en beheren van een goede huisstijl?

Klik op een verpakking!

Bekijk ook deze projecten

Pascaud | Connect online magazine

30 september 2015

Mardge Pascaud | De Schoonheidsdriehoek

24 mei 2016

Pascaud | Triangle online magazine

29 juni 2015

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?