Totaalaanpak in hartje Breda

Breda Centraal is meer dan een station. Het is “the place to be” om te wonen, ondernemen, werken en te ontmoeten! Een architect van goede huize, een communicatiebureau uit het zuiden, de gemeente Breda, Pro Rail en NS Stations; gerenommeerde partners vinden elkaar in hartje Breda. Samen bouwen ze aan een beeldbepalende blikvanger. Een modern, transparant en levendig stationsgebouw. De totaalaanpak van Beeldvang komt helemaal tot zijn recht bij de promotie van dit geweldige project. Alle media worden ingezet om de diverse doelgroepen op de hoogte te houden van de ontwikkelingen en te informeren over de mogelijkheden.

Eenheid in uitstraling en kwaliteit

Breda Centraal is een project waar ons creatieve communicatiehart sneller van gaat kloppen. Een uniek project met een aansprekend verhaal en grote uitdagingen. Voor buro Beeldvang een mogelijkheid om haar totaalaanpak te presenteren. Een aanpak die het gehele medialandschap aan elkaar knoopt met een optimaal rendement.

Zet de eerste stap naar succesvolle vastgoed communicatie!  Neem contact op

Wonen en werken in vele smaken

Breda Centraal biedt een veelzijdig aanbod in wonen en werken ontwikkeld vanuit de veeleisende vraag van de markt. Flexwerken,  modulair werken, atelierwonen en riant wonen; Breda Centraal heeft een passend antwoord op elke vraag. Deze veelzijdigheid is vertaald in handzame en informatieve documentatie, een overzichtelijke website en resultaatgerichte social media acties.

Bekijk ook deze projecten

Lentelijn | Vastgoedcommunicatie

13 augustus 2021

Weertervaart | Vastgoedcommunicatie

12 augustus 2021

NS Stations | Breda Centraal

6 februari 2015

Meer weten over het positioneren van jouw bedrijf?