Nieuwe innovatieve website voor Mertens Bouwbedrijf

Al vele jaren is Beeldvang met plezier de communicatiepartner van Mertens Bouwbedrijf. Mertens is een innovatief bouwbedrijf, altijd op zoek naar nieuwe oplossingen, technieken en toepassingen. Het bedrijf ontwikkeld en realiseert utiliteitsbouw in heel Nederland en is, met recht, specialist te noemen in de scholenbouw.

De “oude” website was al meer dan 5 jaar in de lucht en paste qua techniek, mogelijkheden en uitstraling niet meer bij Mertens. In nauwe samenwerking met een fotograaf en filmer is niet alleen een nieuwe responsive website ontwikkeld maar ook gewerkt aan inspirerende content.

 

Bekijk de website

Nieuwe inspirerende content

In de website laten korte pakkende filmimpressies de veelzijdigheid van Mertens zien. Hiernaast kun je proeven welke werkwijze Mertens hanteert en hoe belangrijk het “lean” werken is voor de organisatie.

Natuurlijk zijn er ook lopende projecten, via webcams, en gerealiseerde projecten te bewonderen. Na uitleg van het “CMS” van de website is de website volledig door Mertens zelf te beheren! Hiermee is Mertens ook online weer bij de tijd.

Meer weten over professionele WordPress websites?

Bekijk ook deze projecten

Via Logistics | Merkidentiteit & Online communicatie

6 december 2019

Graaver | Merkpositionering, huisstijl en website

2 juli 2020

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?