Menswel is de verzamelnaam voor diverse vormen van welzijnswerk in de gemeenten Echt-Susteren, Maasgouw en Roerdalen. Naast welzijnswerk regelt Menswel ook het beheer van sportaccomodaties in de regio. Uitgangspunt van de nieuwe positionering is een overkoepelende boodschap voor de verschillende activiteiten. Kortom een Sterk Merk voor Menswel.

Kom verder. Menswel. is uitgangspunt van de nieuwe branding. Menswel nodigt je uit om mee te doen en verder te komen. Met elkaar kunnen we je eigen kracht versterken. Zodat je zelf opstaat en meer gaat bewegen, zodat je zelf je problemen aanpakt of je de taal eigen maakt. Zelf, maar nooit alleen. Want er is altijd iemand in de buurt om je te helpen. Kom verder. Menswel

Het nieuwe merkverhaal is vertaald in een vernieuwde huisstijl, nieuwe communicatiemiddelen en een nieuwe website. Een complete make-over!

Multifunctionele website

Uitdaging van de nieuwe website was het overzichtelijk bij elkaar brengen van de uiteenlopende diensten van Menswel. Van accomodatieverhuur tot vrijwilligerswerk, van cultuuraanbieder tot jongerenwerk! En dat allemaal met dezelfde herkenbare uitstraling. Het resultaat is een gebruiksvriendelijk platform waarop alle diensten makkelijk te bereiken zijn. Naast het concept en ontwerp tekende Beeldvang ook voor de fotografie en de teksten in samenwerking met Ruud de Vreeze fotografie en Jacques Vos van Hotcopy.

 

Ga naar de website

Een herkenbaar gezicht online en offline!

Het nieuwe gezicht van Menswel is vertaald naar diverse communicatiemiddelen. Zowel online als offline is gewerkt aan een herkenbare krachtige uitstraling. De voor Menswel ontwikkelde uitingen laten mensen in beweging zien. Mensen die iets voor elkaar betekenen. Menswel is hierin het startpunt van een fijn leven. Met de mensen, de mogelijkheden en de gebouwen die dit mogelijk maken. De ontwikkelde uitingen zijn zo aangeleverd dat Menswel zelf er mee aan de slag kan.

Meer weten over het positioneren van jouw bedrijf?

Bekijk ook deze projecten

Stadspromotie | Met ons in Weert

3 februari 2015

SJG | Huisstijl

30 januari 2015