Keyport regiobranding

Netwerkorganisatie Keyport richt zich op versterking van de regionale economie. Vanuit de kansen en bedreigingen die onze regio kenmerken worden projecten ontwikkeld, ondersteund en versneld. Uitgangspunt hierbij is de Triple Helix samenwerking tussen de 3 O’s; onderwijs, ondernemers en overheid. Beeldvang verzorgt al vanaf het ontstaan in 2014 voor de identiteit en interne en externe communicatie. Onder de naam “Made in Keyport” gaan we een sterk merk bouwen van een regio die het maakt en waar je het kan maken. Een van de doelen hierbij is het vergroten van de zichtbaarheid van de bedrijven, de carrièrekansen en het uitstekende vestigingsklimaat

Identiteit

Een sterke identiteit vraagt om een herkenbare eenduidige uitstraling. Beeldvang verzorgt het concept, het ontwerp en de realisatie van de nodige communicatiemiddelen.

Keyport Next Level

Keyport wil de economie van 6 Midden-Limburgse gemeentes en de gemeente Cranendonck duurzaam versterken en het vestigingsklimaat verder verbeteren. De regio laat al jaren een sterke economische groei zien. Daar zijn we trots op, maar daar stopt het niet. Om als regio voorop te blijven lopen, gaan we continu investeren in ondernemerschap, innovatie en de arbeidsmarkt. Dat is precies waar Keyport zich op richt.

Ontwerp & realisatie
Keyport magazine

Het door Beeldvang gerealiseerde magazine “Made in Keyport” laat zien welke parels van projecten en ondernemers de regio rijk is. De regio barst van de ondernemerskracht van bedrijven als Admesy, BlueTea en IRS Robotics en vele andere. Onderwijs en bedrijfsleven smeden veelbelovende banden in bijvoorbeeld het Retail Innovation Centre, het Centrum voor Logistiek Vakmanschap en Roermond on Stage. De overheid faciliteert en opent deuren zoals bij het zonnepark in Cranendonck. Een aantal van deze prachtige bedrijven uit de regio zijn gebundeld in het Keyport Magazine! Zo krijgen ondernemers een nog beter beeld van wat er in de regio speelt!

Bekijk hier de digitale versie

Website & Social
Content management

Naast het ontwikkelen en realiseren van de Keyport website verzorgt Beeldvang ook de website & social content voor Keyport.

Meer weten over het positioneren van jouw bedrijf?

Keyport Symposium

Al vanaf de oprichting verzorgen wij een twee-jaarlijkse symposium waarvoor alle betrokken partijen uit de 7 gemeentes worden uitgenodigd. Het symposium geeft een beeld van de kansen en uitdagingen van de regio. Vanuit succesvolle voorbeelden uit de praktijk geven ondernemers, overheid en onderwijs aan hoe we het samen nog beter kunnen maken in Keyport. De gehele organisatie, promotie, en het delen van de resultaten worden door Beeldvang aangepakt. Voor een mooie impressie van het Symposium 2019 klik je op de onderstaande link.

#Keyport Next Level

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?

Bekijk ook deze projecten

Stadspromotie | Met ons in Weert

3 februari 2015

SJG | Huisstijl

30 januari 2015