Nieuwe naam, nieuw concept

IGS Gebo Jagema heeft een nieuwe naam gekregen; JOB Precision! JOB Precision ontwikkelt precisieonderdelen op het hoogste niveau en is de totaalpartner voor bedrijven als ASML, Philips en NASA. Bij de nieuwe naam hoorde ook een nieuw concept en een complete makeover. Beeldvang ontwikkelde samen met JOB Precision een nieuwe huisstijl, brochure, website en beursstand. Om alle uitingen één krachtige uitstraling te geven werd een conceptbeeld ontworpen. De schuddende handen laten zien dat JOB Precision dé totaalpartner is als het gaat om het bewerken van verfijnde hoogprecieze onderdelen.

Fotografie met precisie

JOB Precision bewerkt onderdelen voor bijvoorbeeld het verkenningsvoertuig ExoMars Rover en de Hubble-ruimtetelescoop. Deze soms miniscule onderdeeltjes moeten natuurlijk scherp in beeld gebracht worden! Hiervoor werden de onderdelen in de studio opnieuw gefotografeerd en ook de precieze bewerkingen van de machines bij JOB Precision zelf werden opnieuw gefotografeerd. Klik op een foto en bekijk de verbluffende kwaliteit!

 

Nieuwe verfijnde responsive website

De oude website van IGS Gebo Jagema werd met de nieuwe naam compleet gerestyled en responsive gemaakt. De nieuwe JOB Precision website is visueler geworden met grote beelden die duidelijk laten zien welke bewerkingen JOB Precision in huis heeft en voor welke industrieën ze werken. Dankzij het responsive design is de website nu ook goed op een telefoon of tablet te bewonderen!

Bekijk de website!

Meer weten over succesvol webdesign?

Precisiebeurs 2016

Voor de nieuwe beurs ontwierp Beeldvang verplaatsbare tafels en rollup banners. Alles in de nieuwe stijl om JOB Precision op een professionele manier te presenteren.

Bekijk ook deze projecten

Domein Laurabos | Een nieuw online gezicht

19 november 2021

Phoenix Cultuur | Website

17 maart 2020

Kindcentrum Kansrijk | Social media en website

13 augustus 2021

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?