Online campagnes voor Hulsbosch Bouw

De Belgische hallenbouwer Hulsbosch staat tot ver over de grens in Limburg en Brabant goed aangeschreven. Om zijn klantenkring en bekendheid  te vergroten is een complete online campagne ontwikkeld en uitgevoerd. Met succes! Na enkele maanden hebben we de campagne gestopt vanwege de enorme drukte bij Hulsbosch. Hart van de campagne is een one-pager website. Deze laat compact en overzichtelijk alle pluspunten zien en zet aan tot contact. Een slimme combinatie van online acties in social media en Google zorgde voor meer dan 6000 bezoekers in 1,5 maand. Naast de campagne opzet hebben we ook voor pakkende fotografie en teksten gezorgd.

Ontdek de kracht van
Facebook Advertising

Compacte en overtuigende website!

Speerpunten van de website zijn compact, informatief, en actiematig. De complete ontzorging en ervaring van Hulbosch bouw komen uitvoerig aan bod. Met veel voorbeelden, handige informatie en downloads wordt de klant meegenomen in de succesvolle werkwijze. Daarnaast delen enkele tevreden klanten hun ervaringen.

Bekijk de website!

Hulsbosch Bouw

De samenwerking met familiebedrijf Hulsbosch Bouw is zeer plezierig. Al 40 jaar bouwen zij aan hoogwaardige hallen en loodsen voor industriële en agrarische toepassingen. Het vinden van de juiste toon en stijl om met name klanten in Zuid Nederland aan te spreken was een mooie uitdaging voor Beeldvang. Onze totaalaanpak in online marketing heeft gezorgd voor mooie resultaten en smaakt naar meer. Als ze weer ruimte hebben voor nieuw werk!

Meer weten over online marketing?

Bekijk ook deze projecten

Mertens Bouwbedrijf | Nieuwe website

12 augustus 2021

Via Logistics | Merkidentiteit & Online communicatie

6 december 2019

Graaver | Merkpositionering, huisstijl en website

2 juli 2020