Gastrobier, hoe heerlijk eten nog beter smaakt

De ultieme smaakbeleving is uitgangspunt én doel van dit bierconcept anno 2019. De combinatie van unieke smaken en bierkenmerken worden gebruikt om elkaar te versterken en zo een perfecte match te creëren. Elk Gastrobier is eigenzinnig en bijzonder met een onderscheidend karakter. Zo is er voor elke maaltijd een passend Gastrobier.
.

Het concept heeft daarom een culinaire uitstraling gekregen door gebruik te maken van een patroon met allerlei gerechten en kookstijlen. Elk biertje hoort bij een bepaald soort eten of kookstijl zoals witvis, pikant of een toetje. Om dit te visualiseren hebben we icoontjes ontwikkeld en deze zie je terug op de 7 verschillende bierflesjes. De flesjes hebben allemaal een eigen uitstraling gekregen en zijn extra mooi en exclusief afgewerkt met een kleurfolie en preeg.

Meer weten over professionele WordPress websites?

Smaakvolle website

Bij zo’n culinair concept hoort natuurlijk ook een smaakvolle website! In deze op maat gemaakte website komen de 7 verschillende Gastrobieren terug met een uitgebreide uitleg over de smaak en bijbehorende gerechten. Verder hebben we ook een aantal leuke gimmicks in de website verwerkt zoals een uitklapbaar hoofdmenu!

Bekijk de website!

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?

Bekijk ook deze projecten

Crest Holland | Corporate identity

27 juli 2018

Rick | Huisstijl

5 februari 2015