Een nieuw online gezicht voor golf én meer in Weert.

Golfclub Crossmoor ligt in de prachtige groene omgeving van de Laurabossen. De prachtige natuur, de mooie banen, smakelijke gerechten én fraaie hotelkamers kenmerken deze goed bekende golflocatie in Weert.

De geneugten van het restaurant en de overnachtingsmogelijkheden zijn ook toegankelijk voor niet golfers. Om dit sterk in de markt te zetten is gekozen voor een nieuwe positionering onder de naam Domein Laurabos. Dé nieuwe merknaam voor culinair, sportief en natuurlijk genieten.

Stijlvolle samenwerking mét resultaat

Beeldvang is zeer trost op het fraaie eindresultaat gemaakt in samenwerking met Dion Huiberst en Koen Klomp. Dion Huiberst is verantwoordelijk voor de gebruikte foto’s en video’s en Koen Klomp van Slampaq solutions tekende voor de technische realisatie van de website. Ook in deze samenwerking is het beste van 3 werelden verenigd.

Drie werelden verenigd in één stijl en uitstraling.

Buro Beeldvang werd uitgenodigd om de nieuwe positionering te vertalen naar één aansprekend online gezicht. Stijl, natuurlijkheid, sportiviteit en kwaliteit zijn de ingrediënten waarmee wij aan de slag gingen met de creatie van de nieuwe website.

In diverse besprekingen met de betrokken partijen werden de technische en vormgevingswensen vastgesteld. Deze zijn vertaald naar ontwerpen die het beste van de drie werelden verbinden en versterken. Het resultaat is een krachtige eenheid in stijl en uitstraling.

Bekijk website

Bekijk ook deze projecten

Crest Holland | Corporate identity

27 juli 2018

Rick | Huisstijl

5 februari 2015

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.     Ook voor u?