AM vastgoed en Buro Beeldvang

In opdracht van AM vastgoed heeft Beeldvang de communicatie van enkele mooie woonprojecten verzorgd. Start van de werkzaamheden is altijd een goed overleg met ontwikkelaars en makelaars over de gebiedscommunicatie, de doelgroep, het onderscheidende verhaal en de in te zetten middelen. De communicatiemix is altijd maatwerk. We brengen in kaart hoe we de doelgroep het beste kunnen bereiken, enthousiasmeren en aanzetten tot de gewenste actie. Wat volgt is een duidelijke positionering met een verhaal waarop je kunt bouwen.

ZouwdalVeste, wonen in manjefiek Malberg

In de landelijke wijk Malberg in West Maastricht wordt een mooi Woonplan gerealiseerd met diverse gezinswoningen. Wonen in de groene natuurlijke omgeving van het Zouwdal met de stadse genoegens van cultuurstad Maastricht binnen handbereik. Een ideale woonwijk voor gezinnen om samen te wonen werken en genieten! Voor dit project zijn gezinsgeluk, vrijheid en contact met de natuur de onderscheidende ingrediënten. Deze ingrediënten zijn vertaald in een reeks heldere woningfolders, ansichtkaarten, advertenties en een overkoepelende website. Alle woningen binnen dit project zijn verkocht.

Kapelse Tuyn, wonen in historisch Roermond

Woonwijk Kapelse Tuyn is een diverse wijk met diverse woningen voor verschillende doelgroepen. Het plan wordt gerealiseerd nabij het gezellige centrum en op loopafstand van de levendige Roer. Het totale project omvat 58 woningen van semi-bungalows tot vrijstaande woningen. Diversiteit, levendigheid en comfortabel wonen zijn de bouwstenen van de gemaakte communicatiemiddelen.

Zet de eerste stap naar succesvolle vastgoed communicatie!  Neem contact op

Bekijk ook deze projecten

Lentelijn | Vastgoedcommunicatie

13 augustus 2021

Weertervaart | Vastgoedcommunicatie

12 augustus 2021

NS Stations | Breda Centraal

6 februari 2015

BAM | La Cour Bleue

6 februari 2015

AM | Vastgoed communicatie

23 december 2014