Skip to main content

Nieuwe responsive website voor Buro Beeldvang

Door: 24 februari 2015Algemeen

Als totaalpartner in creatieve communicatie merken wij natuurlijk dat online communicatie een steeds grotere rol inneemt. De ontwikkelingen gaan zeer snel en de mogelijkheden groeien met de dag. Dat maakt ons vak zo heerlijk dynamisch en veelzijdig. Een paar ontwikkelingen hebben ervoor gezorgd dat ook wij onze eigen online presentatie een metamorfose hebben gegeven.

Allereerst het belang van een responsive website die op elk medium optimaal te bezoeken is. De gebruiker kiest immers zijn eigen medium zoals telefoon, tablet of desktop computer. Hiernaast zie je dat online communicatie steeds visueler en compacter wordt. Eenvoud en helderheid zijn van groot belang. Hierbij is Less echt More.

Als platform voor de website hebben we gekozen voor WordPress. WordPress is een veel gebruikt open source content management systeem. Dit betekent dat de techniek achter de website steeds in ontwikkeling blijft en dat er doorlopend nieuwe plug-ins en handige tools (zoals bijvoorbeeld een reserveringsmodule voor hotels) worden ontwikkeld die je kunt installeren. Veel WordPress templates zijn responsive en gereed om gevuld te worden. Het gebruik van WordPress neemt daarom snel toe. 25% van de websites in de wereld zijn met WordPress gemaakt! Een klein nadeel van een WordPress CMS (Content Management Systeem) is, dat het wel enige kennis en oefening vergt voordat men hiermee snel uit de voeten kan. Wij bieden daarom naast de standaard introductie cursus ook ondersteuning aan bij het vullen en onderhouden van een WordPress website als de klant dit wenst.

Onze nieuwe website geeft een overzicht van onze aanpak en mogelijkheden met een portfolio van projecten waar we trots op zijn. We zijn benieuwd of jullie ons enthousiasme delen! De nieuwsbrieven van Beeldvang worden met Mailchimp vervaardigd. Een gebruikersvriendelijk pakket voor het versturen van professionele e-mailings die ook op een tablet en mobiele telefoon goed te lezen zijn. Met onze e-mailings zullen we u geregeld op de hoogte houden van ons laatste nieuws en handige tips.

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.