Skip to main content

De nieuwe Ku en Cu website is online!

Door: 1 februari 2017februari 26th, 2020Algemeen

Marktplaats Ku en Cu (kunst en cultuur) is een instelling die scholen en kunst- en cultuurinstellingen met elkaar verbindt. Dat doet ze binnen de gemeentes Weert, Nederweert, Cranendonck en Heeze-Leende.

Ku en Cu verzorgt, organiseert en begeleidt projecten op elk niveau en voor diverse leeftijden. Om het aanbod en de vraag naar kunst en cultuur bij elkaar te brengen is samen met Buro Beeldvang een online platform ontwikkeld. De eerste versie was al enkele jaren oud en voldeed niet meer aan de “mobiele” eisen van vandaag. Hiernaast wil Ku en Cu de scholen meer inspireren door veel voorbeelden en mogelijkheden te laten zien.

Bekijk de website!


Chantal Noldus van Ku en Cu is tevreden met de nieuwe site:

“De nieuwe website ziet er prachtig uit! Een mooie verfraaiing van de oude huisstijl met frisse kleuren en een moderne uitstraling. Een duidelijke indeling leidt de bezoeker makkelijk door de verschillende onderdelen van de website. Het CMS is duidelijk, makkelijk in gebruik en biedt veel ruimte voor eigen inbreng, zonder dat de website rommelig wordt. Je kunt als beheerder weinig fout doen.”