Skip to main content

Nieuw wijnconcept voor uit en thuis: Cellar33°

Door: 4 februari 2016Algemeen

Cellar33° heeft een uniek assortiment wijnen die verkrijgbaar zijn bij aangesloten wijnbars en restaurants. De wijnen die geschonken worden zijn ook verkrijgbaar via een website en app. Voor een aantrekkelijke online prijs haal je je favoriete wijn in huis. Om de drempel voor het ontdekken van nieuwe wijnen te verlagen en het gemak van thuis bestellen te bevorderen heeft Beeldvang een totaalconcept ontwikkeld.

Hoe maak je wijn ontdekken leuk en eenvoudig? Hoe zorg je voor gemak bij het bestellen van wijnen? Hoe ontzorg je de horeca in het adviseren in passende wijnen? Deze vragen stonden aan de basis van het door Beeldvang ontwikkelde concept. Een praktische wijnwijzer die in waaiervorm een overzicht geeft van wijnen met eenvoudige leuke wijnnotities is de basis van het concept.

Door meer te proeven van wijnen ontdek je meer wijnen. Om dit proeven in de horeca te bevorderen is het proefplankje bedacht. Een miniproeverij van 3 wijnen voor een speciale prijs. Als je niet kan kiezen dan proef je ze toch allemaal!

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.