Maak kennis met onze nieuwe Beeldvanger!

Door: 5 december 2019maart 18th, 2020Geen categorie

Even voorstellen: Jan Beumers. Ik ben sinds 1 juni werkzaam voor Buro Beeldvang als (web)designer en webdeveloper. Simpel gezegd houd ik me vooral bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van WordPress websites.

Ik ben geboren in ’85 en samenwonend met mijn vriendin en 2 dochters in Roggel. Hier ben ik ook geboren en opgegroeid. Ik heb 8 jaar in de studiebanken gezeten, 4 jaar Multimedia vormgeving op Sint Lucas in Boxtel, en vervolgens 4 jaar ICT & Multimedia Design op Fontys Hogeschool in Einhoven. Daarna heb ik voor verschillende werkgevers gewerkt als; grafisch ontwerper, webdesigner en webdeveloper. Momenteel ben ik flink aan de weg aan het timmeren als allround WordPress developer en wil hierna verder als front-end developer, er is nog zoveel te leren!

Ik timmer trouwens niet alleen aan de weg, maar ben er ook vaak rennend op te vinden. Heb inmiddels meerdere halve marathons en prachtige trailruns op mijn naam staan. Tijdens het rennen kan ik even helemaal afschakelen en alles op een rijtje zetten wat vaak weer tot nieuwe inzichten leidt.