Skip to main content

KunstINkijk 2017 Atelierroute 17 April

Door: 3 april 2017februari 26th, 2020Algemeen

Dit jaar wordt voor de 25e keer de KunstINkijk-atelierroute georganiseerd.  De organisatie, Stichting Kunstcentrum Weert, pakt daarom dit jaar extra uit. Wethouder Gabriels zal de feestelijke KunstINkijk op Tweede Paasdag (17 april a.s.)  om 10.30 uur openen in de Paterskerk.

Elk jaar weer gaan honderden mensen tijdens Tweede Paasdag al wandelend, fietsend, of per auto, op pad naar de broedplaatsen van de lokale kunst. Zij bezoeken dan in de loop van de dag de ateliers van beeldende kunstenaars. Denk hierbij aan schilders, beeldhouwers, keramisten, fotografen, een video-filmer, ontwerpers, schrijvers, een theatermaker, zelfs een heuse torren-bouwer. Samen vormen de kunstenaars, met de presentatie van veelal nieuw werk, de inmiddels traditionele maar altijd vernieuwende en verrassende KunstINkijk-atelierroute. Beeldvang ontwikkelde voor deze 25e editie van de KunstINkijk de folder, lantaarnpaalborden, posters en een facebook-campagne!

Alle 27 deelnemers aan de KunstINkijk zijn met hun werk vertegenwoordigd op de centrale overzichtstentoonstelling in de Paterskerk. Thema van de expositie is “Kunst & Tijd ”.  Deze expositie geeft je een voorproefje waar je alvast jouw licht kan opsteken over wat op de KunstINkijk uitvoerig te zien zal zijn. De expositie is al vanaf 9 april aanstaande te bezichtigen in de Paterskerk. Je ben t/m 19 april van harte welkom van 14.00 tot 17.00 uur.