Skip to main content

Keyport Magazine “Made in Keyport”

Door: 11 november 2019februari 26th, 2020Geen categorie

Met trots kunnen wij melden dat we het eerste nummer van het Keyport Magazine “Made in Keyport” hebben gerealiseerd. Van redactie, ontwerp tot en met het drukwerk. Het magazine is onderdeel van de Regio branding voor Keyport. Naast het gerealiseerde (2 jaarlijkse) Keyport Symposium is er dit jaar ook voor een magazine gekozen. Het magazine werd tijdens het symposium van 10 oktober j.l. gepresenteerd aan de aanwezige ondernemers, overheid en onderwijs deelnemers.

De regio barst van de ondernemerskracht van bedrijven als Admesy, BlueTea en IRS Robotics en vele andere. Onderwijs en bedrijfsleven smeden veelbelovende banden in bijvoorbeeld het Retail Innovation Centre, het Centrum voor Logistiek Vakmanschap en Roermond on Stage. De overheid faciliteert en opent deuren zoals bij het zonnepark in Cranendonck. Een aantal van deze prachtige bedrijven uit de regio zijn gebundeld in het Keyport Magazine! Zo krijgen ondernemers een nog beter beeld van wat er in de regio speelt!

De Keyport regio bestaat uit de gemeenten: Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert en Cranendonck.

Uitreiking van het Keyport Magazine met links; Jos Heijmans – Voorzitter Keyport en rechts; Gé Moonen – Ambassadeur Keyport.

Bekijk hier het magazine (digitale versie).