Skip to main content

Keyport 2020 Symposium goed bezocht!

Door: 29 april 2015Projecten

De afgelopen maanden is Buro Beeldvang druk bezig geweest met de organisatie & communicatie van het jaarlijkse Keyport 2020 Symposium. Keyport2020 is het economisch samenwerkingsverband tussen de zeven Midden-Limburgse gemeenten – Echt-Susteren, Leudal, Maasgouw, Nederweert, Roerdalen, Roermond, Weert, de Brabantse gemeente Cranendonck, ondernemers, onderwijs- en kennisinstellingen.

Dinsdag 14 april j.l. was het zover en kwamen ruim 300 ondernemers, bestuurders en vertegenwoordigers van het onderwijs bij elkaar voor het jaarlijkse Keyport 2020 symposium. Dit jaar gehouden op een bijzondere onderwijslocatie; het Niekée College te Roermond. Het centrale thema voor het Symposium was “Wij maken het samen!” Tijdens het symposium werd kort stilgestaan bij de behaalde successen door Keyport 2020 en het belang van de triple helix samenwerking binnen Keyport 2020 bevestigd. Voor het symposium is een zeer gevarieerd programma opgesteld met inspirerende sprekers, een spectaculaire opening, forumgesprekken en een afsluitende EXPO waarin tal van projecten en partners hun activiteiten presenteerden.

Naast een film over het DNA van de Keyport2020 regio zijn korte films gemaakt die de 5 speerpunten van het samenwerkingsverband in beeld brengen. Kon u er niet bij zijn? Bekijk de korte sfeerimpressie die wij maakten en zorg dat u er volgend jaar wel bij bent. Meer informatie over het project Keyport 2020 kunt u vinden in onze portfolio.

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.