Kansen voor een webshop tijdens de Corona-crisis

Buro Beeldvang helpt graag met het ontwerp en de ontwikkeling van een webshop.

E-commerce is een groeiende markt. Niet alleen het aantal mensen die online winkelen groeit, maar ook de bedragen die online shoppers spenderen. Vooral nu fysieke winkels tijdelijk hun deuren moeten sluiten als gevolg van het corona-virus, en de maatregelen die gelden om dit virus te bestrijden, nemen de kansen voor een webshop alleen maar toe.

Veel consumenten zijn aan huis gebonden, hebben weinig sociale contacten, kunnen geen kleding, speelgoed of leuk cadeautje kopen, en vervelen zich. Er bestaat een grote kans dat ze deze behoeften online gaan invullen, en zolang de vervoersdiensten nog gewoon pakketten blijven bezorgen, blijft de e-commerce gewoon doordraaien. Sterker nog, veel webshops zullen op dit moment beter draaien dan ooit tevoren.

Zet deze crisis om in een kans voor jouw bedrijf
en kom sterker terug. Interesse?

Ja, graag!

Misschien heb je als ondernemer nu wel extra tijd, en kun je deze tijd invullen door te bouwen aan de toekomst, een winstgevende webshop. Zo zet je deze hele corona-crisis toch om in iets positiefs voor jouw bedrijf, en kom je sterker uit deze crisis. Overweeg je om een webshop te starten? Laat het ons weten en we kijken samen wat we voor jou kunnen betekenen.

Buro Beeldvang, betrouwbare partner voor het ontwikkelen van een webshop

Buro Beeldvang is een webbureau gevestigd in Limburg, Weert. Buro Beeldvang is al tientallen jaren actief met het ontwerp en ontwikkelen van websites. De laatste jaren hebben we ons volledig gefocust op het ontwerp en ontwikkelen van WordPress websites en WooCommerce webshops. Ben je op zoek naar een betrouwbare partner voor een professionele website of webshop? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Hans Corstjens
Creative director
hans@beeldvang.nl
T 0495 54 48 93

Blijf op de hoogte!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief