Skip to main content

Heropening Rabobank Weerterland en Cranendonck

Door: 12 juni 2017februari 26th, 2020Algemeen

Na 21 jaar was het bankgebouw aan het Kasteelplein in Weert toe aan een verbouwing. Het is gebouwd met drie kernwaardes “Open, verbinden en ontmoeten”. Wij verzorgden de ontwikkeling van een folder en de fotografie van het nieuwe pand.

In het hele gebouw is gebruik gemaakt van duurzame recyclebare materialen zoals stoelen van petflessen en lampenkappen van karton. Deze duurzame uitstraling komt weer terug in het design van de folder.

De kernwaardes van de vernieuwde Rabobank zijn Open, Verbinden en Ontmoeten.

Open

De vernieuwde Rabobank kenmerkt zich door openheid en transparantie. Veel lichtinval en inkijk. De klant kan als het ware van buitenaf zien hoe binnen voor hem of haar wordt gewerkt. Lang niet iedereen gaat tegenwoordig nog langs bij de bank om iets financieels te regelen. Even een mobieltje erbij pakken is nu vaak al voldoende. Maar uniek voor onze bank is dat het de enige bank is waar je lokaal terechtkunt voor alle diensten.

Verbinden

De gebruikte materialen, het kleurgebruik en de grafische voorstellingen sluiten aan bij de rijke historie en natuurlijke omgeving waar Rabobank Weerterland en Cranendonck zich zo graag mee verbindt. Zo komen lokale thema’s terug in de privacy folies op de vele glaspanelen. Hiermee draagt de Rabobank trots uit voor de lokale historie en tradities. En zo wordt het kantoor een beetje van iedereen.

Ontmoeten

Even binnenlopen… dat kan dankzij het nieuwe ontmoeten bij Rabobank Weerterland en Cranendonck. Het vernieuwde kantoor biedt veel mogelijkheden en heeft verrassende ruimten. Je loopt gewoon even binnen. Mét of zonder afspraak.