Skip to main content

20 jaar Beeldvang!

Door: 4 februari 2016Algemeen

Wat begon als een droom is werkelijkheid geworden, ook al blijven we dromen. Begonnen op de spreekwoordelijke zolderkamer is Beeldvang uitgegroeid tot een creatieve totaalpartner in online en offline communicatie. Beeldvang heeft zich helemaal genesteld in Weert en is van hieruit werkzaam voor tal van bedrijven en organisaties in de regio.

Wij zijn bijzonder trots op de mooie opdrachten die we mogen uitvoeren en zien nog steeds enthousiasme, creativiteit en betrokkenheid als onze sterkste punten. Een welgemeend BEDANKT! namens alle Beeldvangers aan onze klanten is wel op zijn plaats. Een tevreden klant is immers het begin- en eindpunt van onze werkzaamheden. Er zijn zelfs nog klanten bij die de kracht van Beeldvang al vanaf het eerste uur hebben meegemaakt. Dat maakt ons extra trots en geeft energie om te blijven vernieuwen.

20jaar-beeldvang-grijs
Op zoek naar de kracht van verbeelding, nu en in de toekomst.

1 reactie

  • RIta Peerlings schreef:

    Gefeliciteerd Beeldvang! Al weer een hele tijd zijn jullie onze creatieve samenwerkingspartner en zijn er mooie projecten gerealiseerd waar ons kleurrijke ziekenhuislogo, nieuwe huisstiijl en website een paar mooie voorbeelden van zijn. Chapeau voor het professionele samenspel dat altijd resulteert tot een resultaat waar iedereen trots op kan zijn.

Geef jouw reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.