Video vergroot bereik,
aandacht en beleving!

Een onmisbaar onderdeel van de communicatiestrategie

 

Creatieve
prikkels voor
beauty salons

Pascaud online & offline campagne

 

Verbind
beleving met
interactie

Online magazines

 

Het nieuwe
digitale gezicht
van een ziekenhuis

SJG Weert responsive website

 

Online en offline
dik voor elkaar

DELA jaarverslag

1
1

Buro Beeldvang is een totaalpartner in creatieve communicatie. Vanuit een goed concept en een heldere visie creëren wij doelgerichte content en succesvolle media. Één gezicht, online en offline. Van app tot advertentietekst. Van website tot brochure. En we houden het nog voor u bij ook. Door uw markt en klanten te monitoren en signalen om te zetten in actie. Zowel technisch, als creatief. Mét meetbaar resultaat en maar één aanspreekpunt. Dat is de kracht van Beeldvang.

Strategie & concept

Creatieve communicatie gaat over praten tegen het juiste publiek op het juiste moment op de juiste plaats. Samen met de klant zoeken wij naar het eigen onderscheidend verhaal en vertalen dit in een multi-mediale strategie die de doelgroep raakt en doelstellingen realiseert.
 

Design & creatie

De Beeldvangers hebben allemaal hun eigen specialisme. Door de unieke mix van talenten kunnen wij alle nodige communicatiemiddelen voor u ontwerpen en realiseren. Of het nu gaat om grafisch ontwerp, webdesign of een huisstijl. Wij zijn pas tevreden als het doel bereikt is.

Offline communicatie

In de creatieve toolbox van Beeldvang ontbreekt gedrukte media zoals brochures, advertenties en (beurs)presentaties zeker niet. Wij genieten nog altijd van de geur van vers drukwerk.
 

Online communicatie

Beeldvang biedt een complete online communicatiemix van online magazines, responsive websites, mobiele applicaties en Social Media. Ingezet een duidelijk doel en naadloos op elkaar afgestemd. Daar worden we enthousiast van. Dat is onze passie!

Ons werk

Ontdek de kracht van verbeelding met een vlucht door onze gerealiseerde projecten.

GGZ | Maak het verschil
voor een kind campagne

28 juni 2019

Gastrobier | Logo & concept

27 juni 2019

Mertens bouwbedrijf | Responsive website

16 april 2018

Project murals | Als muren konden praten…

28 november 2018

Beveiligd: Golden Tulip | Koers

10 september 2018

Factorium Tilburg | Positionering

10 september 2018

De kracht van verbeelding werkt voor iedereen.

 

Ook voor u?